Notícies


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#genteECrowd

  

   
   

 

 

 

 

 

El passat mes de maig vàrem poder escoltar Sandra Font, amb la participació també de fundadors de les plataformes tecnologiques Finanzarel i ECrowd!.

Van assistir empreses de l'Alt Empordà, amb les que vàrem tenir oportunitat de fer posteriorment una estona de "networking". Gràcies al Ajuntament de Figueres i en especial al equip de Promoció Econòmica.

 

El mes de març 2016 vàrem participar en el Fòrum organitzat per Promoció econòmica Ajuntament de Roses, una bona oportunitat de conèixer noves oportunitats de negoci i fer "networking" fent servir "Fintech" amb plataformes com Finanzarel i ECrowd!

 

El 17 de juny 2016, vàrem tenir la oportunitat de participar amb Finanzarel i ECrowd,  en les jornades de finançament organitzades a la ciutat de Girona per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Girona, va ser una bona ocasió per conèixer les ESE i demès empreses del sector. 

  Trobada de cloenda 2016 dels voluntaris EFEC "Educació Financera a les Escoles de Catalunya" de Girona, amb Institut Estudis Financers i les Entitats Financeres que hi han col·laborat

 

El novembre 2015 vàrem difondre el finançament alternatiu amb la participació de;  Acció i ECrowd gràcies al Ajuntament de Vilafant, per promoure potenciar negocis i pimes

 

Vàrem participar com a ponents junt amb ECrowd en la 7ª edició del Fòrum Imagina a Figueres, una bona oportunitat de conèixer startups i bones idees de negoci per emprenedors de la zona, cal agraïr la iniciativa a Fòrum Imagina i el equip de Promoció Econòmica de Figueres.